Valuad Partners

Tietoa yrityksestä

Valuad Partners Oy syntyi perustajaosakkaiden intohimosta, kokemuksesta ja markkinoiden tarpeesta luoda yrityksille kestävän kasvun strategiaa ja arvoa sekä kehittää arvoa tuottavaa vihreää energiaekosysteemin liiketoimintaa

Me Valuad Partnersin perustajaosakkaat löysimme toisemme yhteisen kiinnostuksen ja intohimon kautta luoda kestävän kasvun strategiaa yritysten arvon parhaaksi sekä kehittää vihreän energiaekosysteemin ja kiinteistömarkkinan yhdistävää liiketoimintaa. Huomasimme yritysten ja yrittäjien kaipaavan kestävän kasvun strategioita ja tukea arvon kasvattamiseen. Samaan aikaan huomasimme markkinoiden tarvitsevan yhä enemmän uusia energiaekosysteemiä ja kiinteistöalaa yhdistäviä ratkaisuja korkojen nousun haastaessa voimakkaasti kiinteistöjen arvostusta ja vihreän siirtymän haastaessa perinteisiä energian tuottamisen ja jakelun muotoja. Toimimme aluksi työryhmänä, kunnes perustimme Valuad Partners Oy:n vuoden 2024 alussa. Yrityksen alku on ollut vauhdikas ja kysyntä merkittävää. Olemme yllättyneitä ja kiitollisia siitä, että niin moni kumppani on jo luottanut meihin. Haluamme toimia vastuullisesti ja kestävän kasvun kautta tulevan arvon kasvamisen eteen, ahkeralla ja tuloksekkaalla tavalla. Olemme myös kiitollisia siitä, että olemme heti alkuvaiheessa saaneet mukaan myös muita asiantuntijoita perustajien lisäksi.

Passion for Value – Sustainable Growth

Samuli Vanhala, Antti Valkama ja Tuomo Mertaniemi, Valuad Partners Oy:n perustajaosakkaat

Valuad Partners Oy:n kautta on mahdollista tehdä sijoituksia tuottaviin yhtiöihin tai sopimuksiin yhdessä muiden sijoittajien kanssa

Sopiiko listaamattomien ja ei julkisten kauppapaikkojen kohteet sijoitusstrategiaanne? Kiinnostaako teitä vastuullisesti ja kestävästi kehitettävät hankkeet tai sijoituspoolit, joissa on hyödynnetty vihreän energiaekosysteemin ratkaisuja ja kestävän kasvun strategiaa?

Valuad Partners Oy:llä on tiedossa ja vastuulla sijoituskohteita Suomalaisiin yrityksiin, joissa näemme kasvu- ja tuotto- ja arvonnousu potentiaalia. Olemme itse myös omistajana mukana useassa yrityksessä. Tuomme lisäarvoa rahoituksen lisäksi myös strategioiden luomisessa, rahoitusjärjestelyissä, hallitustyöskentelyssä, budjetoinnissa, markkinoinnissa, johtamisjärjestelmien kehittämisessä ja toimiala tuntemuksessa. Sijoittajan mukanaolo lisää yrityksen uskottavuutta muiden sidosryhmien silmissä ja parantaa mahdollisuuksia saada muuta rahoitusta. Lisäksi kohdeyritys hyötyy pääomasijoittajan kotimaisesta ja kansainvälisestä verkostosta. Haluamme mahdollistaa myös kanssa sijoituksia muille sijoittajille kohdeyhtiöissämme.

Ota meihin yhteyttä mikäli kiinnostaa, meillä on jatkuvasti hyviä sijoituskohteita.