Asiantuntijat

Tutustu Valuad Partnersin asiantuntijoihin

Samuli Vanhala

Partner | MBA, HHJ Pj

Yli 25 vuoden kokemus kasvuyhtiöiden johtamisesta, yrittäjyydestä ja partneruudesta. Laaja kokemus hallitustyöskentelystä, strategioista, kansainvälisestä ja kotimaisesta liiketoiminnasta. Vahvat näytöt tuloksista.

Intohimona luoda kestävää kasvua, arvon nousua ja toimia aidosti yrittäjän ja yrityksen kumppanina ja osakkaana. Kestävän kasvun strategian luonti ja toteutus on ensiarvoisen tärkeää. Vahvuuteni on saattaa oikeat ihmiset kohtaamaan ja rakentaa luottamusta kestävästi.

Tuomo Mertaniemi

Partner | KTM, HHJ, TMC

Lähes 25 vuoden kokemus yritysjohtamisesta ja rahoituksesta. Laaja kokemus myös kiinteistö- ja rakennusliiketoiminnasta, strategia- ja hallitustyöskentelystä. Vahvuudet strategisessa, kaupallisessa ja arvoa luovassa johtamisessa. Kokemusta kymmenistä yritysjärjestelyistä ja -kaupoista. Luottamus on liima, joka kantaa myös haastavissa tilanteissa. Asenne tuplaa ammattitaidon, ilmapiiri tuo työhön intohimon.

Antti Valkama

Partner | KTM

Noin 25 vuoden kokemus liike-elämästä. Antti on johtanut rahastoliiketoimintaa vastaten lähes 2 Mrd eur rahastopääomasta. Perustanut useita kiinteistösijoitusrahastoja sekä tuulivoimarahaston josta kasvoi yksi alan merkittävimmistä sijoittajista suomalaiseen tuulivoimaan. Kokemusta sijoituksista kasvaviin yrityksiin sekä innovaatioihin. Vahva liiketoiminnan kehittämisen tausta niin teknologiasta, kiinteistö- ja rahoitusalalta.

Yhteistyö on luottamusta. Intohimona on nostaa asiakasyrityksen arvo sille kuuluvalle tasolle ja luoda arvoa omistajille. Omaa laajan verkoston sijoittajia ja rahoittajia.

Teuvo Viljamaa

AA, DI, HHJ

Monipuolinen yli 20 vuoden kokemus liiketoiminnasta sekä liiketoiminnan ja teknologioiden kehittämisestä, josta viimeiset 10 vuotta liikejuridiikan parissa yrityksiä ja yrittäjiä avustaen.

Intohimona uuden liiketoiminnan kehittämiseen liittyvä käytännönläheinen ja liiketoimintalähtöinen ongelmanratkaisu.

Jukka Auraneva

MBA, Ri, YJEAT

Toiminut yli 20 vuotta ylemmän johdon kehitystehtävissä, julkishallinnossa ja yrityssektorissa Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Kokemusta lukuisista kehittämis- ja kansainvälistymisprojekteista sekä kansallisista ja kansainvälisistä rahoitusinstrumenteista. Toimintatapana on ymmärtää asiakkaan tarpeet ja toimia tiiviisti rahoittajien kanssa, laadukkaan rahoitusratkaisun syntymiseksi. Kehittämishankkeet johtavat onnistuneiden toimenpiteiden kautta kestävään kasvuun.

Sebastian Mertaniemi

Analyytikko, KTK

Rahoituksen maisteriopiskelija Aalto-Yliopistosta ja opintoja myös University of Floridassa. Vahvuutena erityisesti yritysten arvonmääritys ja taloudellinen mallinnus.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme?

Tutustu palveluihin tai kysy lisää!